Een zeer sterke kruidenpeeling met bijzondere resultaten.

Na deze behandeling start de huid echt met vernieuwen en zie je zichtbaar de oude huid verdwijnen in de vorm van velletjes. Hieronder zit een mooie nieuwe huid. Effect-> gladder, minder rimpeltjes en de onzuiverheden zijn verdwenen.

 

Wat is bio peel?

Een bio peel is een kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht wordt. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie. De huid gaat zich van binnenuit herstellen, met een direct zichtbaar resultaat!

Doormiddel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenpeeling optimaal door de huid opgenomen. Het herstelvermogen van de huid wordt direct geactiveerd. Ook worden tijdens de massage dode huidcellen effectief verwijderd. ( na de bio peel 14dagen zonbescherming gebruiken)

 

Wat doet de bio peel?

Wat de bio peel zo uniek maakt is het gebruik van een 100% natuurlijke mix van kruiden en algen. Door een speciale gel worden de kruiden en algen geactiveerd hierdoor worden de voedingstoffen die zij bevatten goed opneembaar door de huid.  De spirulina alg alleen bevat al 11 vitamines, 10 mineralen en 18 a

minozuren-(genezing /herstel).  De huid voelt na de behandeling zeer zacht en glad aan( enkele weken) de huid heeft een natuurlijke glow en de huidtextuur is verfijnd (enkele maanden) . Het huid eigen herstelvermogen wordt geactiveerd en verhoogd. Daarnaast heeft de bio peel een sterk ontgiftende werking ( goed drinken na afloop!)

 

 

Effect:

Algehele huidverbetering – voeding boost

Huidherstel

Herstel bij puistjes

Onderhuidse talgbultjes

Gladder huidoppervlak

Intensieve ontgiften

Verwijderen dode huidcellen

Egale tint – vermindering van pigmentatie en ouderdomsvlekken

Fijnere poriën

Littekens

Dit komt er in voor:

  • Huidanalyse
  • Gel reiniging van gezicht, hals en decolleté
  • Stoomdamp, verwijderen onzuiverheden
  • Biopeeling, wordt ingemasseerd
  • Voedend biopeel creme masker
  • Dagverzorging aangepast op huidtype

Tijd: 80 minuten
Prijs € 75,00