Klapp is zijn tijd altijd ver vooruit geweest. Het was bijvoorbeeld één van de eerste merken die zuren integreerde in hun collectie. Het merk staat voor 40 jaar ervaring en doet continue onderzoek naar de nieuwste technologieën. Waar Klapp nog meer om bekend om staat, zijn de Treatment Kits. Deze behandelboxen (voor in de salon) bevatten hoogwaardige producten die afzonderlijk verpakt zijn voor één gepersonaliseerde behandeling.

 

Het ontstaan van Klapp Cosmetics:
Aan het hoofd van Klapp staat nog altijd Gerard Klapp zelf. Hij begon ooit door producten te ontwikkelen voor zijn vrouw Margit, die zelf schoonheidsspecialiste was. De producten werden zo goed ontvangen door klanten en kennissen dat dit in 1980 werd uitgebreid met een  eigen laboratorium. Helaas overleed Margit Klapp in 1983 en werd besloten door dit verlies de productie even stil te zetten.

 

Toen er in 1984 geruchten opdoken vanuit de Verenigde Staten over de spectaculaire effecten van vitamine A- zuur op de huid, was de interesse van Gerard opnieuw gewekt. Het merk maakte een sterke comeback door als eerste in Europa op de markt te komen met een Vitamine A product, nu bekend als de ” A Classic Cream”.  De productnaam Margit Klapp werd toen veranderd in Gerhard Klapp en later werd overgeschakeld naar kortweg “Klapp”.

 

Klapp is ook de eerste geweest in Europa (1990) die een fruitzuurpeeling ontwikkelde: de ASA PEEL.
Een paar jaar later kwam daar de bekende C pure lijn ( Vit C) bij. Ook productlijnen zoals Immun (beschermen en versterken), Hyaluronic (hydrateren), Clean en Active (reinigen) bewijzen zich al jaren. Zo is er voor ieder huidtype een passend product te vinden. Bij Mooi & Stralend krijgt u goed advies welke producten en behandelingen voor úw huid het meest geschikt zijn.

 

Het is nog altijd de wens van Gerard Klapp om in onze branche verassende en overtuigende nieuwe producten te ontwikkelen. Vooral de hoge kwaliteit van de ingrediënten in deze producten staan voorop.  Alle producten van Klapp worden in Duitsland geproduceerd waardoor met trots het keurmerk  ” Made in Germany”  mag worden uitgedragen.
Inmiddels werken meer dan 35.000 cosmetische instituten en hotels in meer dan 60 landen wereldwijd met Klapp cosmetics.