Mooi&Stralend is een sfeervolle, professionele schoonheidssalon in Dronten-Zuid. De salon ligt gelegen naast het woonhuis en bevindt zich op de begane grond. Voorop staat hier de persoonlijke aandacht waarbij totale ontspanning centraal staat.

Ik stel mij graag even voor. Mijn naam is Elisa van Erven-van Doorn, getrouwd en mama van twee jongens.

In 2008 heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste afgerond en het diploma behaald op het ROC Friesche Poort te Emmeloord. Na deze opleiding wilde ik graag nog meer kennis en ervaring opdoen en ben ik de opleiding allround schoonheidsspecialiste gestart met als specialisatie Acne en Shiatsu massage, deze heb ik in 2009 afgerond op het landstede in Zwolle en het diploma behaald. Na jarenlang werkzaam geweest te zijn bij de Zwaluwhoeve en Veluwse Bron heb ik vele cursussen intern gevolgd en bezit ik vele certificaten op gebied van massage, pakkingen, hammam, opgieting, huidverbetering en relaxbehandelingen.

Omdat ik 6 jaar lang voor Safety4yoU in dienst ben geweest heb ik vele cursussen in het buitenland gevolgd bij de directe leveranciers van apparatuur. Na het behalen van de cursussen: microdermabrasie, mesotherapie, ultrasound, hoog frequentie, galvanic, IPL, cryotherapie, presso-masage en coagulatie gaf ik veelal trainingen aan gediplomeerde schoonheidsspecialisten in deze specialisaties..

De behandelingen worden gegeven met de producten van het merk SPA Amsterdam, deze zijn vegan, dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij en zonder sulfaten.

Kijk gerust rond op de website en bekijk eens de verschillende mogelijkheden voor een behandeling. Heeft u na het bekijken van deze website nog vragen, of wilt u een afspraak maken? Via de website kunt u nu online via enkele stappen een afspraak maken.

Graag tot ziens in de salon,

Elisa van Erven- van Doorn